divendres, de juny 01, 2007

Tinc una garrafa de tres litres i una de cinc...

Hi ha promeses i promeses. Hi ha vegades que promets coses que saps que després no podràs complir. El dia 7 de setembre, o a partir d'aquell dia hem de trobar un racó per veure'ns tots plegats per tancar una porta que cert dia vam deixar oberta a la Vila Universitària.


Pel títol del post ja us podeu imaginar de què va, oi? El 4 de juliol (curiosa coincidència) s'estrena a EUA Die Hard 4.0. O el que és mateix, el 7 de setembre s'estrena al nostre país La Jungla de Cristal 4. La cita serà als ara Cinesa Parc Vallès, òbviament!!

La Jungla 4.0, el último episodio de la exitosa saga de "La jungla de cristal", lleva la acción más allá de los límites cuando el detective John McClane debe enfrentarse a una nueva clase de terrorismo. La historia se sitúa en el mundo digital de hoy día: la infraestructura informática que controla las comunicaciones, el transporte y la electricidad de los Estados Unidos se interrumpe con consecuencias devastadoras. La poderosa mente que se esconde detrás de esto ha tenido en cuenta hasta el más mínimo detalle. Menos a John McClane, un policía de la vieja escuela que ya sabe un par de cosas sobre cómo cargarse los planes de un terrorista.

4 comentaris:

Marcelus1982cat ha dit...

Sam, ets molt gran tiu!

Of course, data senyalada per tornar a veure John McClane en acció. Llàstima que Zeus (el de no me toques las pelotas o te meto un rayo por el culo) no surti.

migue ha dit...

Ei!!!!
Estic emocionat!!!!!

No sé quan podrem coordinar-nos tots (alf i jo estarem a xina aquell dia), però ho hem de trobar!!!!

Només llegir el mail i els destinataris... no feia falta res més ;)

Anònim ha dit...

Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira. Até mais.

Anònim ha dit...

buuuuuuuuuuuuuaaaa neeeen!! mole un muuuuunt! i tot i que el personatge de Samuel L.Jackson no té substitut... el nou "company" del Bruce Willis... no us deixarà descontents!Espero que publiqueu una entrada quan l'aneu a veure!!
tx.