dilluns, de juliol 30, 2007

I encara voleu ser espanyols?Visca més enllà del 2004! El ressucitaré(m)!

5 comentaris:

dani ha dit...

ei!!!!

molt bo!!! je je , quan de cazurro que hi ha pel món!
per cert, el format del programa és exactament igual al de aquí eh!!! només canvia ese tono de veu argentí que tant ens agrada a algunes, je je je

Marcelus1982cat ha dit...

eisss, chapeau! impagable aquest videotube.

Després de veure'l se he reflexionat (jajajaj) sobre dos aspectes, a vere que me'n dieu:

1. Com seria aquest video si els de CQC vinguessin a Catalunya a preguntar-nos que celembre l'11 de setembre? Fliparien quan els diguessim que celebrem una derrota.

2. És una mica curiós que aquests argentins, que per la cara no són descendents dels autòctons americans, vagin a madrid amb el rollo que els espanyols d'aquí van ser els autors de la matança, quan ells són els descendents dels que van realitzar la matança.

Accepto atacs indiscriminats :P

Marcelus1982cat ha dit...

si dani, sembla que no s'han currat gaire l'aspecte, segurament la productora hi té molt a veure.

ara bé, em semblen millors aquests. segueixo sense veure en fuentes i el català que no sé com es diu al capdavant del pugrama. Quins temps els de Wyoming, De la Iglesia i Martín... oi fardatxo???

Casteller ha dit...

Molt bo el v�deo. Em quedo amb dos comentaris:

- El del gras de la bandera, impagable
- L'�ltim, que en un to conciliador intenta conv�ncer que el que se celebra �s quelcom integrador!!

apa, sigueu bons!

Unknown ha dit...

Respecte les qüestions del Marcel:

1. segurament el vídeo (una vegada editat) a l'11-S seria similar: la meitat de la gent no sabria ni que és festa nacional, una quarta part no sabrien què va passar l'11S (dirien: va néixer Sant Jordi Pujol!) i l'altra quarta part (del vídeo) farien el típic discurs nacionalista - racista (els espanyols són uns éssers inferiors que no ens deixen ser un poble lliure i per això voto CiU, un partit molt independentista i cada nit em foto una palla mirant la moreneta).

2. desconec l'etnodemografia d'Argentina. Però jo m'imagino que els que tu dius que fan cara d'autòctons són precisament els fills dels colonitzadors espanyols (l'exèrcit eren homes i anaven calents). En canvi, els blanquitos són fills d'emigracions europees "econòmiques" (bé, la primera també era econòmica!) del segle XIX i XX (gallegos, italians...).
A banda d'això, les identitats nacionals són molt recents (finals del XIX). Per tant, un català fill de guàrdia civil podria tenir més consciència de poble que un senyor feudal del segle XV, quan eren ben independents ;)

per cert, algú assumeix el compromís de mantenir el bloc amb certa activitat?